Ledige stillinger

Her finner du ledige stillinger i HK Norge. Vi benytter rekrutteringsløsning levert av Webcruiter. Her kan du søke ledige stillinger og legge inn din CV.

Kontorsekretær

Vi søker etter en ansvarsbevisst og strukturert medarbeider med serviceinnstilling og stå på humør til stillingen som kontorsekretær i administrasjonsavdelingen. Du må arbeide selvstendig, ofte under tidspress, og i team med andre i avdelingen. Snarlig tiltredelse er ønskelig. 

Vi ønsker et mangfoldig arbeidsmiljø og oppfordrer alle kvalifiserte til å søke.

Søknadsfrist: 23. juni 2024

Les mer

Trives du med å gi god medlemsservice?

HK Norge er det tredje største forbundet i LO. Vi søker nå etter en dyktig og serviceinnstilt medarbeider som er utmerket på medlemsbehandling, er trygg og serviceinnstilt. Den vi søker må like å prate i telefonen, være strukturert og god til å ordlegge seg både skriftlig og muntlig. Du må like å jobbe selvstendig, men også samarbeide godt i et team. Du må ha god evne til å lære og anvende systemer og digitale plattformer raskt. Vikariatet er for en av våre dyktige medarbeidere som har engasjement i en prosjektstilling til 31.12.24. Vikariatet er foreløpig frem til 31.12.2024, men med mulighet for forlengelse eller fast ansettelse. Snarlig tiltredelse er ønskelig.   

Vi ønsker et mangfoldig arbeidsmiljø og oppfordrer alle kvalifiserte til å søke.

Søknadsfrist: 23. juni 2024

Les mer

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?