Våre bransjer

HK Norge er et bransjeorientert forbund. Vi organiserer medlemmer i mange forskjellige bransjer. Her kan du gå inn å se relevant informasjon og nyheter om din bransje.

Handel og service

For deg som arbeider i detaljhandelsbedrifter, kiosker og bensinstasjoner, bingo, fotolaboratorier og grossist/lagerbedrifter

Media, samferdsel og administrasjon

For deg som arbeider i produksjonsbedrifter, land- og sjøtransport, håndverksbedrifter, bilbransjen, vaktselskaper, pressebedrifter, informasjonsbedrifter, IKT-bedrifter, grafiske bedrifter, grossist/lagerbedrifter, kontorbedrifter, reklamebyråer, taxisentraler, etermedier, meieribedrifter, felleskjøp og landbrukssamvirket.

Fagbevegelse

For deg som arbeider i fag- og arbeiderbevegelsen

Finans og eiendom

For deg som arbeider i bank- og forsikringsvirksomheter, interessekontorer, pensjonskasser, eiendomsselskaper, revisjonsbyråer og andre finansielle tjenester.

Luftfart

For deg som arbeider innenfor luftfarten.

Organisasjon

For deg som arbeider innenfor frivillige organisasjoner, kulturforetak, idrettsorganisasjoner, forbundsansatte utenfor LO og fiskarorganisasjonene.

Forlag, bok, administrasjon og reiseliv

Dette er for deg som arbeider i forlag, bokklubber, bok- og papirhandel, regnskapsbyråer, kontorbedrifter, advokatvirksomheter, callsenter og reisebyråer.
Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?