Medlemskap

Som HK-medlem har du flere fordeler som bidrar til trygghet i hverdagen din og sosial tilhørighet. Du har gode avtaler om lønns- og arbeidsvilkår på arbeidsplassen. Du har en sterk fagforening som stiller opp for deg hvis noe blir problematisk.

Medlemsfordeler for alle medlemmer

Rådgivning og juridisk hjelp

Er arbeidsvilkårene på arbeidsplassen din belastende eller du har blitt usaklig oppsagt, kan du få hjelp til å løse konflikten eller få juridisk bistand fra erfarne arbeidsrettsadvokater i LO.

LOfavør fordelsprogram

Fordelsprogrammet LOfavør er et tilbud hvor du får tilgang til et utvalg av banktjenester og forsikringer. Du får også rabatt på leiebil, hotellovernattinger, reiser og opplevelser.

Kurs og konferanser i regi av HK

Som medlem og tillitsvalgt kan du blant annet få kurs i lov- og avtaleverk i arbeidslivet, studere ledelse og jus for næringslivet og få god forståelse av organisasjonen, økonomi og forhandlinger.

Trygghet og økonomi

Står du plutselig uten jobb eller f.eks. blir permittert uten at du selv har skyld i det, sørger vi for å ivareta rettighetene dine. Du får en sterk støttespiller som tar saken for deg – hele veien.

HK-Nytt og oppdatert informasjon

Medlemsbladet HK-Nytt er en levende nyhetsportal som sendes gratis hjem til deg ti ganger i året. HK-Nytt er også tilgjengelig på internett med dagsaktuelle reportasjer på hk-nytt.no.

Utdanningsfond og stipender

Du får flere muligheter for videreutdanning, fagbrev, norskkurs og stipend. Etter tre års medlemskap kan du søke om inntil kr 50 000 i stipend for høyere utdanning ved høyskoler eller universiteter.

Trygghet i arbeidslivet

Uavhengig av om du har tariffavtale på arbeidsplassen din, har du som medlem en rekke fordeler du kan ha god nytte av, som f.eks. forsikringer, rådgivning og økonomisk støtte. Du har også tilgang til kurs og stipend ved utdanning. Den største kollektive fordelen er at vi alltid står sterke sammen, uansett utfordring, i alle bransjene vi representerer.

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?