Fanesaker

Vi jobber for mer enn bare bedre lønns- og arbeidsforhold. Livet er også alle timene mellom hver gang vi går jobben. Våre tillitsvalgte jobber også for at søndagen skal være fri, for videreutdanning, klima og miljø, bedre pensjon, et mer rettferdig boligmarked og mange flere ting.

Fanesakene tar utgangspunkt i problemstillinger og utfordringer vi møter ute i arbeidslivet og i hverdagen. Sakene er viktig for oss å løfte i forhandlinger med arbeidsgivere, i møter med politikere og andre samfunnsaktører. I tillegg er det viktig å synliggjøre arbeidet vi gjør, noe som bidrar til enda sterkere fellesskapsfølelse i HK Norge.

Gjør deg klar for fremtidens arbeidsliv

Et arbeidsliv i konstant omstilling stiller krav, men gir også nye muligheter. For deg som har vært yrkesaktiv i mange år, er det ikke så mye påfyll som skal til før du er klar for enda flere produktive år.

Klima & miljø

Hva som avgjør om din bedrift er klimavennlig eller ikke, kan være både store og små tiltak. Klimavennlige fasiliteter og økologisk lunsj er noe, grønn tariff er enda mer.

Heltid ikke deltid

Du som jobber deltid, har rett til en heltidsstilling – hvis du vil. Her får du 5 grunner til å jobbe heltid og tips om hvordan du kan kreve en utvidet stilling av arbeidsgiveren din.

Pensjon du kan leve av

Dette med pensjon kan virke langt frem i tid og vanskelig å sette seg inn i for mange. Her får du pensjon enkelt forklart slik at du kan ta noen smarte og lønnsomme valg for fremtiden.

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?