Mekling mot midnatt

Meklingen på Standardoverenskomsten med NHO startet i dag klokken 10.00 opp igjen etter at partene tok pause i går kveld klokken 19.00. Partene fører samtaler utover kvelden men står fortsatt langt fra hverandre. Man regner med å bruke tiden fram til 24.00. Vi kommer tilbake med oppdatering rundt midtnatt.

Det presiseres fra HKs side at Gilde konsernet med datterbedrifter er omfattet av streikeuttaket fra fredag morgen.

Meklingen på Standardoverenskomsten med NHO startet i dag klokken 10.00 opp igjen etter at partene tok pause i går kveld klokken 19.00. Partene fører samtaler utover kvelden men står fortsatt langt fra hverandre. Man regner med å bruke tiden fram til 24.00. Vi kommer tilbake med oppdatering rundt midtnatt.

Det presiseres fra HKs side at Gilde konsernet med datterbedrifter er omfattet av streikeuttaket fra fredag morgen.

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?