Ryanair-ansatte må ut for å snakke

Ansatte i flyselskapet Ryanair er redd for å diskutere jobben så sjefene hører det. De er redde for å miste jobbene. Den Internasjonale Transportarbeiderføderasjonen ITF har derfor laget en egen webside for Ryanair-ansatte.

Ansatte i Ryanair har gitt klart uttrykk for at de er redde for å miste jobbene sine hvis de kommer med kritikk av ledelsen i flyselskapet. Ryanair anerkjenner ikke de ansattes rett til å organisere seg og grunnleggeren av selskapet Michael O´Leary er sterkt kritisk til fagbevegelsen.

I samarbeid med den Europeiske Transportarbeiderføderasjonen ETF, lanserer derfor den Internasjonale Transportarbeiderføderasjonen ITF, en egen hjemmeside for ansatte som ønsker å diskutere felles problemer. Generalsekretær David Cockroft i ITF sier at hvis ikke O´Leary tillater sine ansatte å ha et forum hvor de fritt kan si hva de mener, så vil ITF gjøre dette mulig for de ansatte!

Siden er også åpen for publikum og du kan klikke her for å komme inn på siden.

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?