March for Science

Lørdag 22. april bringer March for Science Norway alle som er opptatt av et kunnskapsbasert samfunn ut i gatene i forsvar for kunnskap, uavhengig forskning og uredd forskningsformidling. Bli med!

I Norge planlegges det markeringer i Bergen, Bodø, Oslo, Tromsø og Trondheim, samt i andre byer. Disse markeringene er knyttet sammen gjennom det nasjonale og internasjonale March for Science-nettverket. Per 30. mars 2017 er det planlagt markeringer i 428 byer over hele verden.

Marsjen markerer retten til å drive vitenskap, formidle vitenskap, samarbeide for å bygge videre på den beste kunnskapen vi har, tenke kritisk og fremme bærekraftige beslutninger basert på vitenskapelige fakta. Tilgang til kvalitetssikret kunnskap for alle er selve ryggraden i et demokratisk samfunn.

I arrangementet i Oslo er HKs forbundsleder Trine Lise Sundnes en av appellantene.

Meld deg på arrangementene på March for Science Norway sin Facebookside

Mer informasjon om marsjen finner du også på deres hjemmeside

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?