HK tar tydelig klimavalg

Handel og Kontor i Norge (HK) tilslutter seg Klimavalgalliansen og tar med det et tydelig klimavalg.

– Nå skal vi være med på å bygge broen til framtiden og arbeide for at det skapes nye grønne arbeidsplasser, sier 2. nestleder Christopher Beckham.

Klimavalgalliansen er en partipolitisk uavhengig allianse som mobiliserer for å få klima høyere opp på den politiske dagsorden. HK har sammen med 60 andre organisasjoner forpliktet seg til det samme gjennom sitt nye medlemskap.

– Skal vi ta vare på kloden vår og menneskene som bor her, må vi velge framtiden nå. Da må vi som bevegelse ta ansvar. Vi må mobilisere for en ny regjering som tar klimakrisa på alvor. For oss er det et enkelt valg, vi har ikke har råd til å la vær, avslutter Beckham.

Se også video på HKs Facebookside.

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?