Flott julegave

Arbeiderpartiets representanter Anette Trettebergstuen, Kari Henriksen, Masud Gharahkani, Arild Grande og Rigmor Aasrud har fremmet et forslag i stortinget mot ytterligere liberalisering av søndagen som arbeidsdag.

I skrivende stund ser det ut til at Senterpartiet, KrF og SV støtter forslaget. Vi har tro på at også Rødt og MDGs representanter vil støtte dette.

– Det betyr at det går mot et flertall på stortinget for å verne om søndagen som en annerledes dag. Våre medlemmer i butikkene kan med dette forslaget senke skuldrene i denne stortingsperioden. Jeg er sikker på at forbundsstyret er enige med meg i at dette var en hyggelig julegave, sier forbundsleder Trine Lise Sundnes.

Du kan lese forslaget fra Arbeiderpartiets representanter her.

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?