Earth Hour 2018

Lørdag 24. mars 2018 markeres Earth Hour for ellevte gang. 

Det hele startet som en enkel idé som raskt utviklet seg til å bli et globalt fenomen. Flere hundre millioner mennesker slukker lyset én time samme kveld, som et globalt og visuelt uttrykk for folks vilje og evne til å stå sammen mot klimaendringene. 

Earth Hour i sosiale medier 
#Connect2Earth er emneknaggen for årets kampanje. Det handler om at en bærekraftig fremtid starter med våre handlinger i dag. Det handler om at noen av de tingene som vi tar for gitt, kan ha stor innvirkning på miljøet. Og det handler om å gi noe tilbake til jordkloden, som er det eneste hjemmet vi har. Les mer om kampanjen her!

Dette kan du gjøre for å markere Earth Hour:

  • Gå til www.earthhour.no og trykk på ”Meld deg på”. Registrer deg/dere på Facebooksiden og dere er med!
  • Informer kollegaer og venner om Earth Hour
  • Slukk lyset i egne lokaler, bygg og hjemme lørdag 24. mars klokken 20.30-21.30
Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?