HK-uka 2018 – Vi setter viktige saker på dagsorden

I HK-uka setter vi saker på dagsorden som er viktige for medlemmene. Vi inviterer tillitsvalgte og viktige med- og motspillere til å diskutere, tenke nytt, kikke på hverandres bilder av virkeligheten og komme fram til gode løsninger. HK-ukas politiske dag foregår 31. oktober på Quality Airport Hotel Gardermoen.

Temaet er "Tilbake til fremtiden – HK 110 år". Hvilke utfordringer har vi i arbeidslivet nå og framover? Hvordan skal Norden klare disse utfordringene og samtidig bevare den nordiske modellen? Hva har vi i bagasjen og hva møter vi? Vi får høre mer om hvilke utfordringer vi som medarbeidere, tillitsvalgte og myndigheter står overfor.

Arrangementet 31. oktober kl. 10.00 – 17.00 er gratis for HK-tillitsvalgte.

Disse møter du:
Forbundsleder i HK i Norge, Trine Lise Sundnes åpner ballet og Thomas Seltzer vil lede oss gjennom den politiske dagen.

Thomas Seltzer

Thomas Seltzer, konferansier

Norge 2025

Ap-leder Jonas Gahr Støre, statssekretær arbeids- og sosialdepartementet, Christl Kvam, kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner og næringsminister Torbjørn Røe Isaksen vil belyse ulike utfordringer ved norsk arbeidsliv nå og fremover.

Den nordiske modellen mot 2025

Tidligere generalsekretær i IndustriAll, Jyrki Raina vil løfte den nordiske modellen ut i Europa og i en globalisert verden og snakke om den faglige situasjonen internasjonalt.

Frederik Söderkvist fra fagforbundet Unionen i Sverige vil snakke om hvordan forene plattformøkonomien og den nordiske modellen.

Jon Erik Dølvik fra FAFO som leder "Future of work in the Nordic countries" vil bidra med kunnskap og råd om hvordan Norden skal klare utfordringene i framtidens arbeidsliv.

Tradisjon og fornying

1. nestleder i LO, Peggy Hessen Følsvik og matematiker og teknologiinvestor, Silvija Seres vil ta oss med på en reise inn i fremtiden. Hva har vi i bagasjen, og hva møter vi?

Programmet og påmelding 

Se vedlagte program i sin helhet.

Det er fortsatt ledige plasser og påmelding skjer til https://bit.ly/2DOMNY1. Husk å krysse av for gjester i feltet kategorier.

Kulturelt innslag

I løpet av dagen blir det kulturelt innslag.

Velkommen til en spennende dag sammen med oss!

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?