Tariffavtalen for finansbransjen er digitalisert

Nå blir det lettere å finne fram i tariffavtalen. Du som er medlem i HK og er omfattet av Sentralavtalen mellom HK og Finans Norge, kan nå finne en digital utgave av tariffavtalen din på "Min side" på hkinfo.no.

Digitalisering av tariffavtalen gjør det lettere for deg å finne fram når du vil vite mer om lønns- og arbeidsvilkårene dine.

Ta gjerne en titt med det samme: https://www.hkmedlem.no/login

Hvis du vil ha avtalene tilgjengelig på mobil: Gå inn på "Min side" på mobilen. Trykk "del", velg så "legg til på Hjem-skjerm", trykk til slutt på "legg til", så har du et ikon på mobilen som fører deg direkte inn til den digitale tariffavtalen din.

Målet er at etter hvert skal alle HKs tariffavtaler digitaliseres.

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?