HK-uka 2019 – Årets treffsted for HKs viktigste ambassadører

28. oktober til og med 1. november arrangeres HK-uka 2019 – et faglig/politisk verksted hvor vi møter andre tillitsvalgte, HK-medlemmer fra alle bransjer, arbeidsgivere og politikere.

Dette skjer de aktuelle dagene:

Mandag 28. og tirsdag 29. oktober
To dagers konferanse for nye HK-medlemmer. Medlemmer som er innmeldt det siste året er invitert slik at de i løpet av dagene blir kjent med HK som fagforening og hva HK tilbyr våre medlemmer. Det er plass til 70 deltakere. Konferansen er fulltegnet.

HKs ni bransjeråd samles for å gjennomføre årsmøter og foreta prioriteringer til neste års tariffoppgjør. Bransjerådenes ledelse skal også rapportere til forbundsstyret og informere de nye medlemmene om bransjerådene. Invitasjoner er sendt bransjerådenes medlemmer.

Onsdag 30. oktober
HK-dagen 2019 – Bærekraft og lærekraft.

Sigrid Bonde Tusvik er konferansier for dagen, og vil lede oss igjennom et høyaktuelt program om grønn vekst og trygge jobber. Møt politikere som nestleder Hadia Tajik (AP), og AUF-leder Ina Libak med flere, Tankesmien Agenda, FN-sambandet, Framtiden i våre hender og Aker Solutions. Opplev både politikere og representanter for LO, NHO, Fellesforbundet, HK og Virke debattere vår tids viktigste spørsmål.

"Alle snakker om kompetanse, klima og miljø. Da kommer vi ikke utenom grønn vekst og trygge jobber. Det er nok snakk nå. Tiden er kommet for å handle!" Trine Lise Sundnes, forbundsleder i HK.

Det er begrenset antall plasser. Lenke til påmelding vil bli lagt ut hvis det blir ledige plasser på konferansen. Se program her

Torsdag 31. oktober
Konsernkonferanse hvor HKs landsdekkende klubber/konsernklubber samler seg til et spennende program med forskjellige seminarer med faglig påfyll. Det blir seminar om nedbemanning, ansattes representant i bedriftens styre, regnskapsforståelse og sykefraværsarbeid. I tillegg vil tillitsvalgte dele sine erfaringer om aktuelle temaer. Invitasjon er sendt konsernklubbenes medlemmer.

Torsdag 31. oktober og fredag 1. november
HK ledere med fokus på relasjonell ledelse. Ledige plasser. Les mer her.

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?