Gjør karrieren din en tjeneste: Delta på HK Norges Tillitsvalgtskolering Trinn 3 

Er du en tillitsvalgt som ønsker å ta ferdighetene dine til et nytt nivå? Har du et ønske om å mestre kunsten å forhandle? Da er HK Norges Tillitsvalgtskolering Trinn 3 kurset du bør få med deg. Fra 27. til 31. mai 2024, har du muligheten til å dykke ned i forhandlingsteknikker som vil forandre måten du tenker og opererer på i din rolle som tillitsvalgt. 

NB: Har du ikke tatt Trinn 1 og Trinn 2 skolering? Les HER først

Ledet av Espen Strandhus og Karisa Santos Rasmussen, to eksperter innen forhandlingsfagfeltet og arbeidslivskompetanse, lover dette kurset ikke bare teoretisk kunnskap, men også praktisk trening gjennom casetreningsøkter. De interaktive rollespillene i kurset er designet for å teste dine nye ferdigheter i realistiske scenarier, og gi deg en unik mulighet til å lære av de beste – og fra dine meddeltakere. 

Men det er ikke alt. Trinn 3-kurset er en utmerket plattform for nettverksbygging. Du får sjansen til å møte og samarbeide med likesinnede fagpersoner, bygge verdifulle nettverk og dele erfaringer som kan berike din hverdag og karriere.  

Vår tilnærming fokuserer på praktisk anvendelse, slik at du får innsikt i viktige juridiske aspekter ved forhandlinger, strategisk forberedelse og kommunikasjonsteknikker som fremmer positive resultater. Ved å delta på Trinn 3-kurset tar du et viktig skritt mot videre toppskolering og åpner døren til muligheten for å gå LO-skolen. 

Men det er en viktig ting å huske på: Plassene er begrensede.
Dette er for å sikre at hver deltaker får den oppmerksomheten og det læringsutbyttet de fortjener. For å ikke gå glipp av muligheten; sørg for å melde deg på før fristen 8. april 2024. 

Er du klar for å investere i din faglige utvikling og ta din rolle som tillitsvalgt til nye høyder?  

Besøk vår påmeldingsside for å fylle ut påmeldingsskjemaet og for å finne mer informasjon om kurset.  

Meld deg på HK Norges Tillitsvalgtskolering Trinn 3 i dag! 

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?