Forhandlingsstart for HK Norge og NHO for Standardoverenskomsten

HK Norges forhandlingsdelegasjon møter NHO

Tarifforhandlingene mellom HK Norge og NHO for Standardoverenskomsten starter i dag 2. mai kl. 12.00. Det er satt av to dager til forhandlingene, som etter planen skal avsluttes 3. mai.

HK Norges forhandlingsdelegasjon, Standardoverenskomsten 2024

Vi ønsker å holde medlemmer oppdatert med ny informasjon så snart et forhandlingsresultat foreligger. Om vi ikke blir enige, må vi forberede oss på en runde med mekling hos Riksmekleren. Da er det eventuelt Riksmekleren som kaller oss inn på et senere tidspunkt. Hvis dette blir aktuelt vi du få mer info om det. Lurer du på hva mekling innebærer, eller annet om gangen i et tariffoppgjør? Finn ut mer her

Representantskapet i HK Norge møttes tidligere i år for å vedta hvilke overordnede saker som er viktigst for våre medlemmer forut for lønnsoppgjøret.  

Viktig for medlemmer: 

  • Oppdater din informasjon: Sørg for at din kontaktinformasjon er oppdatert, slik at du kan få informasjon raskt. Du kan oppdatere din informasjon i vår nye medlemsportal som ble lansert i april i år, ved å logge inn på Min side
  • Verv flere medlemmer: Din og HK Norges forhandlingsstyrke øker med flere medlemmer. Snakk med dine kolleger om fordelene ved å være medlem i HK Norge. Husk at alle medlemmer, inkludert nye, er dekket av streikestøtte ved en eventuell streik. 

Informasjon for ikke-medlemmer: 

Ansatte som ikke er medlemmer av HK Norge og som blir permittert på grunn av streik, vil ikke motta streikestøtte fra oss. Det er heller ikke mulig å motta dagpenger fra NAV. 

Hold deg oppdatert: Følg med på www.hk.no og våre sosiale medier for oppdateringer om forhandlingene, mekling og eventuell streik. 

Addisco-kurs høsten 2024

Kurstilbudet for høsten 2024 er nå klart. Søknadsfristen er lørdag 1. juni 2024. Utdanningsselskapet Addisco…

Read More
Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?