Konkurranseregler for HK-Norge

Svar på spørsmål om bolig, og bli med i trekningen av flotte premier fra HK Norge.

Generell informasjon

Konkurransen fra Handel i Kontor i Norge varer fra uke 3 til uke 5 2024 (konkurranseperiode 15. januar 2024 til 4. februar 2024). Ved å delta i konkurransen bekrefter du at du godtar konkurransereglene. Konkurranseperioden kan endres uten forvarsel. Konkurransen er ikke sponset, administrert av eller i assosiasjon med Instagram og Facebook. Vinnerne kontaktes av HK Norge via telefon eller epost. Vinneren må respondere innen én (1) uke, ellers går premien videre til noen andre. Persondata slettes 31.12.24.

Hvem kan delta?

Konkurransen er åpen for alle over 18 år. For å kunne delta må du svare på spørsmålene fra HK Norge for kampanjen: Dørene til boligmarkedet må åpnes for flere! https://hk.no/bolig. Ansatte i HK Norge, deres familiemedlemmer og personer som er faglig knyttet til administrasjon av konkurransen, kan ikke vinne premier.

Slik deltar du:

Dette må du gjøre for å være med i konkurransen:
Svar på spørsmålene som ligger på kampanjesiden https://hk.no/bolig

Premiene

Alle som sender inn svar på spørsmålene, er med i trekningen om premier. Du får svar i løpet av uke 8 om du vinner eller ikke. Premiene blir fordelt ved loddtrekning blant vinnerne. Premiene sendes ut innen uke 10 av HK Norge.

Premier:

5 stk. Fjällreven Känken ryggsekk
20 stk. Hadeland Glassverk Kilde drikkeflasker

Ved gevinst

Om du er en av vinnerne, får du vite det i løpet av uke 6, men ikke hvilken av premiene du vinner. Premiene blir fordelt ved loddtrekning underveis i kampanjeperioden. Ved spørsmål om premien kan du kontakte e-post: [email protected]. Telefon: +47 23 06 11 80.

Personvern

Vinnere av konkurransen må oppgi kontaktopplysningene sine for at HK Norge skal kunne sende informasjon om premien til vedkommende. Dine personopplysninger vil kun benyttes i forbindelse med administrasjon av konkurransen, og behandles i samsvar med reglene i personopplysningsloven. Behandling av personopplysninger er nødvendig for å oppfylle HK Norge sin forpliktelse til å utlevere premien, jf. GDPR art. 6 nr. 1 bokstav b. Det er frivillig å oppgi personopplysninger i forbindelse med konkurransen, men dersom du ikke oppgir opplysningene, kan vi ikke sende informasjon om premien til deg. Formålet med behandlingen er å trekke vinnere og premier av kampanjen, samt bruke svar-alternativene til innsikt i HK Norge sin boligpolitikk. Alle personopplysninger slettes etter at konkurransen er avsluttet. Dine kontaktopplysninger blir ikke delt med tredjepart. Du har rett til innsyn i hvilke personopplysninger vi har lagret om deg, og kan kreve retting eller sletting av disse på et hvilket som helst tidspunkt. Du kan klage over behandlingen av personopplysningene til Datatilsynet. Ved å akseptere disse konkurransereglene samtykker du til at HK Norge kan behandle dine personopplysninger i forbindelse med konkurransen. Ansvarlig for behandlingen er: Gjermund Skaar.

Dersom du har spørsmål, kan du kontakte E-post: [email protected]
Telefon: +47 23 06 11 80

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?