Forhandlingskurs for tillitsvalgte

20-25 februar 2000 arrangerer Handel og Kontor kurs i forhandlingsteknikk på Sørmarka studie og konferansesenter rett utenfor Oslo. Dette kurset er uunnværlig for deg som er tillitsvalgt på arbeidsplassen og som forhandler på vegne av arbeidskollegaene dine.

20-25 februar 2000 arrangerer Handel og Kontor kurs i forhandlingsteknikk på Sørmarka studie og konferansesenter rett utenfor Oslo. Dette kurset er uunnværlig for deg som er tillitsvalgt på arbeidsplassen og som forhandler på vegne av arbeidskollegaene dine.

Kurset er lagt opp slik at du får praktisk trening i å forhandle. Vi veksler mellom teori og forhandlingsteknikk, gjennom bruk av rollespill mellom tillitsvalgte og arbeidsgivere hvor vi tar utgangspunkt i konkrete og realistiske forhandlingssituasjoner som for eksempel lokale lønnsforhandlinger og forhandlinger i forbindelse med oppsigelser.

Hensikten med kurset er å gjøre deg som tillitsvalgt såpass sikker at du kan dra hjem og sette deg ved forhandlingsbordet og gjennomføre de forhandlinger som er aktuelle på din arbeidsplass. For å kunne komme med på kurset må du ha kunnskaper i og erfaring med vårt lov- og avtaleverk – og kursdeltakerne bør ha gjennomgått alle våre moduler innen i den faglige grunnutdanningen på HK-skolen.

Som tillitsvalgt har du ifølge Hovedavtalen rett til fri fra arbeidet for å skolere deg i ditt verv. Hvis du blir trukket i lønn fra arbeidsgiver dekker forbundet tapt arbeidsfortjeneste.

Kontakt klubblederen på din arbeidsplass eller ditt nærmeste regionskontor for å få tilsendt søknadsskjema.

Tlf: 815 48 055

Søknadsfrist til kurset er 20. januar.

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?