Nytt organisasjonskurs til aktive tillitsvalgte

Meld deg på organisasjonskurset som avholdes i tiden 26. – 31- mars 2000 på Norlandia Dovrefjell Hotell. Opplev spennende og utviklende dager på høyfjellet med motiverte meddeltakere.

Meld deg på organisasjonskurset som avholdes i tiden 26. – 31- mars 2000 på Norlandia Dovrefjell Hotell. Opplev spennende og utviklende dager på høyfjellet med andre motiverte kursdeltakere. Du vil gjennom kurset få grundig øvelse i framføring av et budskap overfor en forsamling (fritt valgt tema som du har forberedt på forhånd). Kurset legger også vekt på å arbeide med fagbevegelsens faglig/politiske utfordringer, på bakgrunn av interessante innledninger fra innleide forelesere. Kurset gir både personlig og faglig utbytte som vil komme til nytte i mange sammenhenger, og vil gi deg enda bedre forutsetninger til å gjøre et godt stykke arbeid som tillitsvalgt.

For påmelding, kontakt HKs kursavdeling

Tlf: 23 06 11 80 /faks: 23 06 12 06

E-mail: [email protected]

Søknadsfrist snarest!

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?