Toppmøte under tariffoppgjøret

13. mars arrangerer Handel og Kontor toppmøte mellom rivalene i årets oppgjør. Toppene fra arbeidsgiverne og arbeidstakerne møtes til dyst midt under tariffoppgjøret mellom LO og NHO.

13. mars arrangerer Handel og Kontor (HK) toppmøte mellom rivalene i årets oppgjør. Toppene fra arbeidsgiverne og arbeidstakerne møtes til dyst midt under tariffoppgjøret mellom LO og NHO.

Forhandlingene mellom LO og NHO startet opp mandag 6. mars. Den 13. mars møter LO-leder Yngve Hågensen og HK-leder Sture Arntzen toppene fra motpartene i Næringslivets hovedorganisasjon (NHO), Handels- og servicenæringens hovedorganisasjon (HSH) og forhandlingsmotpart innen forbrukersamvirket (SamFo) til åpen diskusjon om tariffoppgjørene inn i et nytt årtusen.

Tid: Mandag 13. mars kl. 09.00 – 13.00.Sted: Quality Park Hotel, Mastemyr (Kolbotn).Det blir innledning fra hver av paneldeltakerne med påfølgende debatt. I panelet: Yngve Hågensen, LO-lederSture Arntzen, leder for Handel og KontorLars Christian Berge, viseadministrerende direktør NHOAnne-Grete Ellingsen, administrerende direktør HSHThor A. Johansen, administrerende direktør SamFo

Debattleder: Ingolf Håkon Teigene, programsekretær i NRK

Handel og Kontor skal som en del av sitt tariffpolitiske arbeid i tiden 12.-14. mars avholde en tariffkonferanse for ca. 130 tillitsvalgte på det samme hotellet. Deltakerne som kommer fra hele landet representerer arbeidstakere innen industri, service- og varehandelsbedrifter.

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?