Kurs/konferanse for HK advokatansatte

Det inviteres til kurs/konferanse for HK advokatansatte i tidsrommet 3. oktober – 6. oktober. I tillegg til et godt faglig innhold vil det bli lagt vekt på at kurset skal være sosialt trivelig, og bidra til et godt samhold mellom medlemmene i HK advokatansatte. På dagsorden står også møte med vår danske søsterorganisasjon i København.

Sted:   PEARL AND CROWN OF SCANDINAVIA og KØBENHAVN
Tid: Oppstart torsdag ettermiddag kl. 13.00.
Reise:  Deltakerne reiser fra sine respektive hjemsteder/arbeidssteder torsdag morgen eller dag. Vi ankommer Oslo søndag klokken 09.00.

Vi har en avtale med Via Flyspesialisten for hele arrangementet. De sørger for alle bestillinger og reisedokumenter når dere har meldt dere på til oss. 
Spørsmål kan rettes til organisasjonssekretær Børje Furunes, telefon 23061213 / e-post: [email protected]

Permisjon/tapt arbeidsfortjeneste
Som kjent er det ingen kursavgift. Da kurset har yrkesfaglig innhold, oppfordrer vi alle til å søke permisjon med lønn i utgangspunktet. Dersom du blir trukket i lønn dekker forbundet tapt arbeidsfortjeneste. I så tilfelle ber vi om at skjema som du kan hente ned her tas med i utfylt stand til møtet.

Vennligst bekreft ditt ønske om deltakelse på skjemaet som du henter ned nederst på denne siden. Påmelding skjer fortløpende, førstemann til mølla prinsippet!

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?