Ingen streik på Ica Nær

Den varslede streiken på Ica Nær på Lillestrøm er avblåst etter at butikkeieren likevel vil inngå tariffavtale med HK.

HK krevde tariffavtale allerede i januar, men ledelsen nektet å inngå dette, til tross for at de i alle arbeidskontrakter har anført at de følger tariffavtalen mellom HK/HSH. Etter planen skulle meklingen i dag mandag starte klokken 17.00.

Klokken 15.30 tikket det imidlertid inn melding i HK region Øst om at Ica Nær på Lillestrøm likevel vil skrive under på tariffavtalen.

Vi er selvfølgelig veldig glade på våre medlemmer vegne. Ingen ting er bedre enn at vi slipper å gå til streik. Det burde være en selvfølge når så mange av de ansatte er organisert, sier faglig sekretær Bodil Andersen til HK-Nytt.

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?