Elkjøp skriver under

Elkjøp Stormarked i Haugesund har skrevet under tariffavtalen med Handel og Kontor i Norge (HK) i dag lørdag 4. november.

-Dette er kjempeflott og jeg er mektig stolt over de som har stått løpet ut her, sier regionsekretær Geir Løland.

Opprinnelig skulle det vært iverksatt streik i går fredag 3. november, men etter omfattende møtevirksomhet torsdag kveld ble man enige om at streiken skulle utsettes og de HK-organiserte skulle møte butikkledelsen lørdag.

Utover kvelden i dag lørdag har det dermed vært hektisk møtevirksomhet i forbindelse med kravet om tariffavtale ved butikken.

-Det har vært en tøff prosess for de som har stått midt oppe i dette, sier Geir Løland. Klokka 21.00 ble det klart at Elkjøp ville skrive under avtalen. Tariffavtalen ble deretter scannet og sendt på e-post til Geir Løland på kvelden.

-Vi ønsker nå flere Elkjøp-butikker velkommen inn i varmen, sier Geir Løland. Han oppfordrer med dette andre ansatte i elektrokjeden til å organisere seg og ta kontakt med HK for å få på plass en tariffavtale.

-Det er ingen grunn til å sitte på gjerdet etter dette, sier han.

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?