HK-Nytt på ny plattform

 

Som mange lesere kanskje har lagt merke til allerede, har HK-Nytt nå fått nye nettsider. Overgangen til nye sider skjer offisielt fra mandag.

HK-Nytts egen nettadresse er fra i dag kodet om, og http://www.hk-nytt.no peker dermed over til de nye nettsidene, det skjer i løpet av dagen.

Det er A-pressen Interaktiv som drifter systemet HK-Nytt fra nå benytter, det vil si samme system som også A-presseavisene benytter. Som den observante leser legger merke til, er dette samme leverandør som www.frifagbevegelse.no i lengre tid har benyttet.

HK-Nytts redaksjon kan fra i dag i enda større grad utveksle stoff med www.frifagbevegelse.no og LO-Media, og HK-Nytt tar også del i "siste" funksjonen, fra Avisenes Nyhetsbyrå, hvilket vil gi mer interaktivitet til HK-Nytts nettsider.

Når det gjelder stoffet som legges ut på HK-Nytt, så vil dette likevel ikke "forsvinne" fra HKs egne sider. Forbundet har nemlig sørget for en importfunksjon:

Alt stoff HK-Nytt legger ut vil legge seg i "bakgrunnen" på HKs nettsider, og gjennom vår egen søkeside på våre nettsider være like søkbart som før. Et søk på HKs sider får dermed treff på alt innhold som publiseres på HK-Nytt også i framtida. Men lenken til selve saken vil fra nå peke til HK-Nytts egne nettsider.

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?