LO og HK støtter Skeive Dager

Årets Skeive Dager går av stabelen i Oslo i tidsrommet 20. – 29. juni. LO markerer sin avstand mot diskriminering av lesbiske og homofile i arbeidslivet, og støtter også i år dette arrangementet.

LO skal ha stand med kafé på Rådhusplassen i dagene fra og med onsdag 25. juni til og med lørdag 28. juni. LO Oslo og Akershus sitt utvalg for familie- og likestillingspolitikk har ansvaret for standen og bemanningen av denne.

LO har plass i paraden med en Arbeidslivsseksjon. Paraden går fra Prinsessens Plass lørdag 28. juni kl 1500. Alle forbund og fagforeninger/klubber i Oslo og Akershus er oppfordret til å delta med sine faner for å markere avstand fra diskriminering av homofile og lesbiske. Oppmøte er kl 1400 på Prinsessens Plass. De som ønsker stille med fane melder i fra om dette til Kari Hauge på [email protected]

I forbindelse med årets "Skeive Dager" har avdelingsstyret i HK Oslo-Akershus vedtatt av HK fanen skal med i paraden og at de som har mulighet i avdelingsstyret deltar. Det er et ønske at flest mulig HKere deltar i paraden sammen med andre forbund. Annar Bakken, nestleder i avdelingsstyret bærer HK fanen.

Vet at dette er et tidspunkt hvor mange er på ferie, men håper at mange av HKs medlemmer har lyst og mulighet til å gå i paraden bak vår fane den 28. juni.

LO har laget en plakat i anledning Skeive Dager, denne kan lastes ned ved å klikke på lenke i høyre meny.

Mer detaljert program finnes på www.skeivedager.no.

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?