Aktuelt fra LOfavør – november 2008

LOfavør Presentasjoner
Nye LOfavør Presentasjoner er nå tilgjengelig på www.lofavor.no.

Shell
På utvalgte dager i november og desember får LOs medlemmer 50 øre i ekstra bonus på bensin og diesel hos Shell. Dette betyr 25 + 50 = 75 øre bonus per liter for LO-medlemmer. Kampanjedagene vil bli annonsert i riksdekkende media.

Entercard Sterling billettkjøp
Flyselskapet Sterling er begjært konkurs Flybilletter betalt med LOfavør Mastercard kan refunderes. Alle reklamasjonsforespørsler må sendes skriftlig til EnterCard. Vi anbefaler at de reisende først tar kontakt med Norwegians kundesenter, for å få booket om billetter der det er mulig.

Dersom du skal sende inn en reklamasjonsforespørsel gjør du følgende:
Fyll ut reklamasjonsskjema, legg ved flybillett eller bookingbekreftelse og send inn til EnterCard Norge AS, Postboks 6783 St. Olavs plass, 0130 Oslo eller på Fax: 21 31 66 01. Skjemaet kan du laste ned ved å klikke på lenken i høyre meny. For øvrige spørsmål ring LOfavør MedlemsTelefon på 815 32 600 og tast 2 for Mastercard.

Snap Drive nytt verksted i Ski
Verkstedkjeden Snap Drive har nå åpnet splitter nytt bilverksted i Ski. Snap Drive er en frittstående, merkeuavhengig bilverkstedkjede med nå 19 verksteder lokalisert i de største byene i Norge.

Choice nytt hotell i Trondheim
Comfort Hotel Trondheim ligger midt i Trondheim sentrum og er Trondheims nyeste hotell. Hotellet har totalt hele 196 rom. Alle rom er 3F rom; Friskt, Frekt og Funksjonelt.

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?