Full seier i to arbeidsrettsdommer

Som de fleste sikkert har fått med seg så fikk vi torsdag 4. desember medhold i to arbeidsrettsdommer. To meget viktige seiere for de som går på Standardoverenskomsten og Luftfartoverenskomsten med NHO.

Domsslutning arbeidsrettens sak nr. 30/2007, Inr. 29/2008:
Det innebærer brudd på standardoverenskomstens pkt. 10.3 når Tollpost Globe AS i forbindelse med de årlige lønnsforhandlingene i bedriften nekter å utlvere til de tillitsvalgte opplysninger om navn, lønnsgruppe og ansiennitet for de ansatte i lønnsgruppene 1-4.

Domsslutning arbeidsrettens sak nr. 14/2008, Inr. 30/2008:
Luftfartsoverenskomsten mellom Næringslivets Hovedorganisasjon og Landsorganisasjonen i Norge/Handel og Kontor i Norge avsnitt 21 pkt. 210.3 tredje setning om fri jul- eller nyttårsaften, omfatter også skiftarbeidere.

Begge dommene kan lastes ned i sin helhet ved å klikke på lenkene nederst til høyre.

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?