HK og FLT med felles brev til LO

HK og FLT har sendt felles brev til LO, datert 23 mars 2009, om organisasjonstvist HK/FLT mot Industri Energi (IE). HK og FLT vil ikke under noen omstendighet akseptere at IE organiserer innen våre avtale- og organisasjonsområder.

Det vises også til LO-lederens orientering i FLTs forbundsstyremøte hvor det helt klart ble slått fast at LO ikke kan være part i flere overenskomster som regulerer de samme tarifferte områder.

Den striden som er oppstått ved at IE gjør et framstøt vis à vis organisasjonen for Administrative, Ledende og Tekniske stillinger (ALT) må finne sine løsninger innen de avtale- og organisasjonsområder som eksisterer.

Sture Arntzen, forbundsleder i HK og Jarle Molde, forbundsleder i FLT avslutter med at de krever at LO-ledelsen bidrar til å rydde opp i denne striden på en slik måte at avtale- og organisasjonsgrenser respekteres.

Brevet kan leses i sin helhet ved å klikke på lenken i høyre meny.

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?