Trekning av hovedvervepremie

Det har nå vært foretatt trekning av hovedpremien, et reisegavekort verdt kr. 6.000,-, for vervekampanjen i perioden oktober 2008 – mars 2009.

Handel og Kontor har hatt en utrolig stor medlemsvekst siste året, og har aldri hatt så mange medlemmer noen gang. Pr. 1.april 2009 har HK 63.315 medlemmer. I perioden fra 1. oktober 2008 til 1.april 2009 har det blitt vervet totalt 1.531 nye medlemmer, det er det største antall vervede medlemmer HK har hatt noen gang.

Hovedpremien, ett reisegavekort på kr. 6000,- blir trukket ut 2 ganger i året, i april og i oktober.

Vinner av trekning i april ble Oddvar Støylen, Coop Norge. Oddvar har totalt vervet 28 medlemmer og 12 av disse i perioden oktober-mars. 

Oddvar er klubbleder på Coop Norge, Langhus, og i tillegg til dette har han verv i avdeling Oslo- Akershus og i konsernklubben i Coop Norge. Han har også vært meget aktiv i forhold til å bidra til at medlemmene i Coop Norge tar fagbrev i logistikkfaget.

Det var forbundsleder Sture Arntzen som sto for trekningen, han hilser til Oddvar og ønsker god tur!

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?