Aktuelt fra LOfavør – juni 2009

Husk reiseforsikring i sommer!
Det er viktig å ha en god reiseforsikring, enten du skal en snartur til hytta eller på en lengre ferie til utlandet. LOfavør gir deg tilgang til en av markedets beste reiseforsikringer. Den gjelder hele året og i hele verden. Avbestillingsforsikring er også inkludert.
Kontaktskjema for LOfavør Reiseforsikring finner du på www.lofavor.no.

Rica bygger nytt hotell i Oslo og Narvik
Rica Hotels har inngått avtale om å drive et nytt hotell i Oslo sentrum, nærmere bestemt i Pilestredet. Rica Hotels nyeste tilskudd i Oslo vil gi både forretnings-, ferie- og fritidsmarkedet i hovedstaden et spennende og moderne overnattingstilbud. Hotellet
forventes å åpne dørene i løpet av mai 2010.

Rica Hotels skal også bygge et fullservicehotell med kurs- og konferansefasiliteter i sentrum av Narvik. Hotellet skal stå ferdig fjerde kvartal 2010.

Følg med på www.lofavor.no da nye tilbud og kampanjer legges ut løpende!

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?