LO med egen stand på Mela festivalen

Mela festivalen er basert på kunstneriske og kulturelle tradisoner og er en familiefestival som inneholder et stort mangfold på mange områder

Festivalen vil dekke hele Rådhusplassen med boder/telt, samt scener hvor "store" og kjente artister fra hele verden vil opptre. Det vil også være anledning til å handle og smake på mange forskjellige matretter fra fjern og nær. Men først og fremst er det et sted hvor formidling av kunst og kultur vil være i hovedfokus.

LO er den eneste arbeidstakerorganisasjonen som deltar. Dette vil gi LO som organisasjon en stor mulighet til å profilere seg, og være godt synlig. Som tidligere festivaler vil det nok også i år komme flest personer med etnisk minoritetsbakgrunn og vi mener at det er viktig for LO og bli enda mer synlige og vise vårt engasjement innenfor dette området.

Les mer om festivalen her.

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?