Voice Norge

Handel og Kontor i Norge er rystet over Voice Norges behandling av de ansatte i forbindelse med stenging av Voice of Europe butikkene.

Dersom det stemmer at de ansatte har fått melding om nedleggelse av Voice-kjeden via media er det brudd på både norsk lov, avtaleverk og alt som heter folkeskikk, sier nestleder i HK Peggy Hessen Følsvik. Å begrunne en slik framgangsmåte med at de har så mange utsalgssteder og så mange deltidsansatte er mildt sagt useriøst, og vitner om en holdning til de ansatte som i alle fall ikke hører hjemme i det man betegner som profesjonelle bedrifter.

Handel og Kontor vil kontakte alle sine berørte medlemmer i Voice Norge og informere disse om hvilke rettigheter de har i henhold til lov og avtaleverk. For de av Handel og Kontors medlemmer som blir berørt av nedleggelsene vil disse få bistand fra Handel og Kontor.

For ytterligere informasjon:
Nestleder Peggy Hessen Følsvik, 48 07 58 07
Regionsekretær Bodil H.Andersen, 95 70 15 69

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?