Trine-Mari Aavitsland er trukket som vinner av hovedpremie

Vervekampanjen går videre, og i perioden fra 1. april til 1. okt. 2009 er det vervet 1075 nye medlemmer, og hittil i år er det vervet 1608 nye medlemmer.

Det er nå foretatt trekning av hovedvervepremien i oktober og vinner av den er Trine-Mari Aavitsland. Hun får en reisegavesjekk på kr 6.000,-. Trekningen ble foretatt av HKs 2. nestleder, Bjørn Mietinen og Laila Halvorsen som har ansvaret for vervepremiene.

Trine- Mari ble tillitsvalgt ved Byggmakker Mo i Rana i mars i 2009, og har etter det stått på for å få vervet de ansatte her. Per 1. oktober har hun vervet 18 nye medlemmer, og hun fortsetter jobben med verving i sin bedrift.

HK gratulerer Trine-Mari med premien og ønsker henne god tur.

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?