LO gir 300.000 kroner til jordskjelvofrene på Haiti

Norsk Folkehjelp samarbeider på Haiti med den europeiske organisasjonen Solidar. Både Solidar og ITUC har begge et godt opplegg for kanalisering av økonomisk støtte til jordskjelsofrene på Haiti. LO har vært i kontakt med begge organisasjonene som kjenner til hverandres arbeid i landet og er innstilt på samarbeid. 

Solidar arbeider nå med å identifisere hvordan man best kan bidra til gjenoppbyggingen av landet. ITUC samarbeider blant annet med dominikanske fagorganisasjoner om å organisere transportkonvoier med nødvendige varer fra den Dominikanske Republikk til Haiti. 

LO holder seg orientert om situasjonen på Haiti og vil vurdere ytterligere støtte til fagbevegelsen via ITUC når man har mer informasjon om omfanget av ødeleggelsene i landet.

Handel og Kontor har tidligere donert 25.000 kroner til Norges Røde Kors sitt arbeid på Haiti.

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?