Markering hos Bekken og Strøm

Den 2. desember blir det avholdt markering for de streikende hos Bekken og Strøm.

19 fagorganiserte i HK og Fellesforbundet har siden fredag 26. november streiket for retten til en tariffavtale. Arbeidsgiver nekter å inngå slik avtale, ikke engang en runde hos Riksmeklingsmannen førte fram.

Torsdag 2. desember kl. 13.00 blir det holdt støttemarkering for de streikendes krav om tariffavtale ved Bekken & Strøm, Gjøvik. HK oppfordrer alle fagorganiserte som har tid og anledning til å møte opp og vise sin støtte.

Les også egen artikkel i HK-Nytt, samt tidligere utsendt pressemelding fra HK.

Vi oppfordrer også våre medlemmer til å vise sin solidaritet med de streikende på Facebook-siden som er opprettet av det lokale LO-kontoret.

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?