Delta på Earth Hour

LO oppfordrer alle medlemmer og tillitsvalgte om å delta på Earth hour 2013 – lørdag 23. mars kl. 20.30 – 21.30.

Earth Hour er en enkel idé som raskt utviklet seg til å bli et globalt fenomen. Flere hundre millioner mennesker slukker lyset én time samme kveld, som et globalt og visuelt uttrykk for folks vilje og evne til å stå sammen mot klimaendringene. Denne klimakampanjen ble startet av WWF i Australia for 6 år siden, og det er femte gang WWF-Norge arrangerer Earth Hour. Sammen skal vi gjenta suksessen fra tidligere år – og ikke minst skape oppmerksomhet om hva som kan gjøres for klimaet og miljøet også resten av året. 

Norsk arbeidsliv og norske bedrifter har en viktig rolle i arbeidet med å redusere klimautslippene og å utvikle framtidens fornybare samfunn. Mange gjør en stor innsats allerede. Earth Hour er en god anledning til å få oppmerksomhet om miljøbevissthet og om klimaarbeid.

Les mer og meld deg på kampanjen på www.earthhour.no

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?