Forskjellen mellom rødgrønt og borgerlig

28. mai presenterte LO en faktarapport om hva partiene har sagt og stemt i sentrale arbeidslivssaker på Stortinget de siste åtte årene. I tillegg ble det presentert en gjennomgang av alle representantforslagene for samme periode.

Det er LOs juridiske avdeling som har utarbeidet  en faktarapport om hva partiene har sagt og stemt i sentrale arbeidslivssaker på Stortinget .  Notatet er en gjennomgang av lovendringene innenfor arbeidslivet i Stortingsperiodene 2005-2006 til og med 2012-2013 (ut mai 2013). Her får du svar på hvordan arbeidslivet sannsynligvis ville sett ut med et borgerlig flertall i Stortinget de siste åtte årene. 

Konklusjonen er basert på en gjennomgang av innstillingene til samtlige lovendringer samt tilhørende stortingsforhandlinger slik de er publisert på stortinget.no under tema Arbeidsliv og lovsaker. 

Forhandlings- og HMS-avdelingen la frem en gjennomgang av alle dok 8 forslag i samme periode. Her får du svar på hvordan arbeidslivet sannsynligvis ville sett ut med et borgerlig flertall i Stortinget de siste åtte årene. 

Begge notastene er publisert på Arbeidslivet.no, her.

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?