Streiken over ved Forbo Flooring

Streiken er avblåst ved Forbo Flooring etter at arbeidsgiveren undertegnet tariffavtale.

Etter nesten fire uker med streik kunne de ansatte i går juble for tariffavtale. De ansatte vil dermed fra nå få samme lønnsutvikling og ha de samme rettigheter og innflytelse på arbeidsplassen som andre ansatte på norske arbeidsplasser med tariffavtale.

HKs forbundsleder Sture Arntzen mener streiken er en seier for hele fagbevgelsen: – Den støtten de har fått har vært av de sjeldne. Ikke minst det at de fikk besøke LO-kongressen og fikk støtte derfra gjorde inntrykk. Dette er en utrolig viktig seier for faglige rettigheter.

Handel og Kontor takker for all støtten forbundet og de streikende har fått de siste ukene. Det viser at det nytter.

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?