Trine Lise Sundnes overtar som forbundsleder i Handel og Kontor

Den 1. juli overtar Trine Lise Sundnes som forbundsleder etter Sture Arntzen. (Foto: Martin Guttormsen Slørdal)

Sture Arntzen har vært forbundsleder i 19 år etter at han overtok etter Sidsel Bauck 1. juli 1994.

Sture har med sine forhandlingsevner, mange år med reallønnsutvikling for medlemmene våre, og hans store hjerte for solidaritetsarbeid med våre kamerater andre steder i verden, vært en god forbundsleder for HK.

Sture blir fortsatt værende i forbundet, i en tilbaketrukket rolle som rådgiver.

Trine Lise overtar nå stafettpinnen. Trine Lise sa forut for valget på landsmøtet i fjor at hun ønsker å videreutvikle forbundet, styrke de tillitsvalgtes posisjon ute på arbeidsplassene, og spisse forbundet politisk, også på det næringspolitiske området.

Vi ønsker Trine Lise velkommen som forbundsleder!

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?