Kurs for tillitsvalgte

Norsk Folkehjelp inviterer til kurs for tillitsvalgte "Hvordan bekjempe diskriminering på arbeidsplassen?" 25. november og til Menneskebibliotek 4. november.

Når du skal gjøre en diskrimineringsvurdering holder det ikke å følge magefølelsen! På dette kurset gir vi deg kunnskapen til å stå opp mot diskriminering på egen arbeidsplass.

Kurset har plass til 20 deltakere og er en kombinasjon av foredrag og gruppeøvelser: Vi garanterer nyttig fagstoff, engasjerte diskusjoner og nye perspektiv!

Dato: 25. november 2015
Tid: 09.00-15.00
Sted: «Kverneland» Litteraturhuset i Oslo
Pris for kurs, inkludert enkel servering: 1.200 kroner.
Påmelding her

Utgifter til konferanse og evt. tapt arbeidsfortjeneste osv. må avklares med ditt HK regionskontor i forkant.

Onsdag 4. november 2015 inviterer Norsk Folkehjelp til gratis Menneskebibliotek ved Deichmanske hovedbibliotek. I "boksamlingen" finner du levende mennesker som har vanskeligheter med å komme ut i arbeidslivet eller som trenger større grad av tilrettelegging på arbeidsplassen.

Blant bøkene finner du for eksempel muslimer, hiv-positive, transseksuelle, personer med spiseforstyrrelser, blinde, døve, rullestolbrukere, homofile, norsk-afrikanere og flyktninger. I Menneskebiblioteket får du møte dem ansikt til ansikt og spørre om det du lurer på med fokus på rekruttering og tilrettelegging på arbeidsplassen.

Målgruppe: HR-ansatte, ledere og tillitsvalgte
Dato: 4. november kl. 9-12
Sted: Deichmanske hovedbibliotek
Bindende påmelding til [email protected] Merk e-posten «Påmelding åpent Menneskebibliotek».

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?