Delta i Earth Hour

Slukk lyset én time for klimaet og bli med på Earth Hour den 19. mars 20.30-21.30! 

Earth Hour er en enkel idé som raskt utviklet seg til å bli et globalt fenomen. Flere hundre millioner mennesker slukker lyset én time samme kveld, som et globalt og visuelt uttrykk for folks vilje og evne til å stå sammen mot klimaendringene. Denne klimakampanjen ble startet av WWF i Australia for åtte år siden, og det er sjuende gang WWF-Norge arrangerer Earth Hour.

Norsk arbeidsliv og norske bedrifter har en viktig rolle i arbeidet med å redusere klimautslippene og å utvikle framtidens fornybare samfunn. Mange gjør en stor innsats allerede. Earth Hour er en god anledning til å få oppmerksomhet om miljøbevissthet og om klimaarbeid.

Mer informasjon om hvordan du kan engasjere deg, finner du på hjemmesida til Earth Hour.

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?