Garantiordningen med SAMFO

Den 1. april ble det holdt møte mellom HK og SAMFO vedrørende garantiordningen. I henhold til Landsoverenskomsten mellom partene skal satsene justeres til samme nivå som i overenskomsten mellom HK og Virke.

Trinn 6 heves med kr 630,- (kr 3,88 per time) med virkning fra 1. februar 2016.

Lønnssatsene i det stillingsvurderte lønnssystemet i Landsoverenskomsten mellom HK og SAMFO (bilag 5 – trinn 6-21) heves tilsvarende.

– Det har tatt litt lenger tid i år på grunn av strukturelle endringer i statistikken fra Statistisk Sentralbyrå (SSB), men dette betyr bare at medlemmene våre kan vente en sen, liten påskegave med etterbetaling fra februar, sier forbundsleder Trine Lise Sundnes i en kommentar.

Protokoll kan lastes ned i PDF-format i menyen.

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?