Noen er ikke omfattet av streikeuttaket

Enkelte av HK/FKVs medlemmer i Vinmonopolet er ikke omfattet av streikeuttaket. De dette gjelder får en egen SMS eller e-post.

 

Årsaken er i de fleste tilfellene nye medlemmer, eller medlemmer med jobbskifte. Siden det er frist på 14 dager for å melde Riksmekleren om hvilke som er omfattet av streikuttaket, kan vi ikke melde streik for disse medlemmene. 

HK vil ved en eventuell streik vurdere fortløpende behovet for å melde plassfratredelse for også nyinnmeldte medlemmer i FKV.

De som ikke skal streike, skal møte på jobb som vanlig. Man skal imidlertid ikke utføre ekstraarbeid, streikerammet arbeid, gå inn i streikende ansattes sted og kan ikke pålegges arbeid som innebærer streikebryteri.

Blir du permittert må du kontakte HK/FKV siden du da får streikebidrag.

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?