Lønnsoppgjøret i finanssektoren i havn

LO, HK og Postkom ble i dag enige med Finans Norge om lønnsoppgjøret for de ansatte i finanssektoren.

Økt lønnstillegg på kr. 9200,- til alle er resultatet for HKs medlemmer på Finansområdet når lønnsforhandlingene mellom LO og Finans Norge ble avsluttet i dag.

Vi er godt fornøyd med resultatet som også i dette området vil gi medlemmene våre økt kjøpekraft. Dette er i tråd med LOs krav til årets lønnsoppgjør. Vi er spesielt fornøyd med at en så stor andel av tilleggene er gitt sentralt, og at det denne gangen er gitt som et flatt kronetillegg. Det kommer alle til gode og gir en god kvinneprofil.

– Vi er fornøyd med at Finansforbundet har støttet oss i innretningen av oppgjøret og at vi har fått en høyere andel av potten sentralt. Dette har vi jobbet for i mange år sier leder i LO Finans, Åse Blomkvist

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?