HK runder ny milepæl

Medlemmene strømmer til HK. Vi har nå rundet 73.217 medlemmer.

Medlemstallet i HK har steget jevnt og trutt de siste årene. Nå i juni rundet forbundet for første gang 73.000 medlemmer.

– HK har aldri hatt flere medlemmer. Våre tillitsvalgte og ansatte jobber målretta og fokusert og det gir resultater, sier andre nestleder i HK, Christopher Beckham. Han er strålende fornøyd med jobben som gjøres i hele landet.

Han forteller at HK forsetter satsningen på å organisere flere medlemmer. – Vi har fortsatt mange uorganiserte i våre bransjer, og selvfølgelig skal de få muligheten til å bli med på laget vårt, sier Beckham.

Han er også veldig fornøyd med at mange av de nye medlemmene som er meldt inn jobber på arbeidsplasser vi har tariffavtale. – Det er viktig at vi er mange medlemmer som står sammen bak tariffavtalene våre og de tillitsvalgte. Det gir større styrke i forhandlingene, minner Beckham om.

Forbundsleder Christopher Beckham

Andre nestleder i HK, Christopher Beckham.

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?