Stor etterspørsel for nettkurs fra AOF Norge – nå starter påmelding

Høsten 2018 kjørte AOF en undersøkelse blant HK i Norges medlemmer, for å finne ut hvor behovene deres ligger. Nå er svarene inne. Resultatet er to nye, skreddersydde nettkurs i salgsfaget og kontor- og administrasjon.

Undersøkelsen viste at 80 prosent vil ha nettkurs, og de to mest etterspurte er salgsfaget og kontor- og administrasjon – teorikurs som forbereder kursdeltakerne på å ta
fagbrevet.

AOF har derfor i vinter jobbet med å sette sammen to flunkende nye kurs – AOFs første nettkurs noensinne. Og som takk for hjelpen får medlemmer av HK førsteprioritet, og 30 prosent rabatt ut 2019!

Slik er kursene bygget opp
Kursene er delt inn i fem moduler – fire av dem er fagspesifikke, mens den siste lærer deg å skrive en god oppgave. Modulene er basert på Kunnskapsdepartementets læringsplan, og hver av dem starter med en forklaring av læringsmålene du skal jobbe opp mot.

Stoffet presenteres i et spennende og variert format, slik at du ikke bare sitter igjen med en læreboktekst på en skjerm. Kursene er interaktive, og det betyr at hver modul inneholder øvelser og innsendingsoppgaver, med kontinuerlige innspill fra en veileder over e-post.

Kurset avsluttes med en oppsummering, en multiple choice-prøve, og en siste innsendingsoppgave til veilederen din.

Du tar det i ditt eget tempo, så lenge du gjennomfører i løpet av to år. Når du er ferdig vil du stille godt forberedt til teoriprøven , og forhåpentligvis også ta med deg en dypere forståelse av faget ditt!

Økonomisk støtte til utdanning
HKs Utdanningsfond dekker inntil 10.000 kroner til fagbrevutdanning. Les mer om dette her.

Mer informasjon og påmelding:
Salgsfaget
Kontor- og administrasjon

Spørsmål om kursene rettes til [email protected]

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?