Kurs i relasjonell kompetanse

Til de av HK i Norges medlemmer som har personalansvar/lederansvar tilbyr vi kurs over to dager i relasjonell kompetanse brukt i rekruttering og teamutvikling.

Kvaliteten på relasjonene mellom mennesker har stor betydning for arbeidsmiljøet i en bedrift. Moderne forskning viser at gode relasjoner bidrar til mindre mobbing, større trivsel og økt produktivitet.

Gode relasjoner bidrar også til bedre læring og utvikling i organisasjonen fordi læringsviljen og -evnen øker i takt med kvaliteten på relasjonene mellom de ansatte.

På dette kurset vil vi gi en grunnleggende innføring i relasjonell ledelse. Vi går inn i temaer som menneskeinteresse, tillit, og tilbakemelding. Vi drøfter relasjonens betydning i forhold til team og teamtilhørighet, og vi jobber konkret med hvordan vi bygger tillit og ivaretar relasjoner.

I en god rekrutteringsprosess er det viktig å tenke på at den nye medarbeideren skal integreres i bedriften, og at han eller hun skal bli en del av et allerede eksisterende team. Under den delen av kurset som vil fokusere på rekruttering, vil vi vise konkrete eksempler på hvordan vi kan jobbe med relasjonskompetanse i en rekrutteringsprosess.

Kurset går over to dager og vil bestå av forelesninger, dialoger og refleksjon. Som deltaker må du være forberedt på å skulle reflektere over egen atferd i samtaler med andre deltakere. Kursleder er Øyvind Røkenes fra Veilederen Norge AS.

Tid: Dag 1 – 23. april kl. 10-18. Dag 2 – 24. april kl. 9-16.
Sted: Quality Hotel Olavsgaard
Krav til kursdeltager: Personalansvar/lederansvar
Påmeldingsfrist: 1. april

Meld deg på her.

Spørsmål om kurset kan rettes til organisasjonssekretær Børje Furunes: [email protected]

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?