Kompetansetilbud detalj- og faghandel

Det stilles nye og flere krav til kompetanse, særlig innen netthandel og digital markedsføring, og ikke minst smittevern. De gratis kursene er både for deg som nå er permittert eller arbeidsledig, eller for deg som er i jobb, men ser at bransjen er i omstilling. Nå har du mulighet til å skaffe kompetanse bransjen etterspør framover.

Gjennom bransjeprogram kan du delta i korte kurs eller endelig starte på utdanningen du lenge har tenkt på. Og det er helt gratis. Er du er permittert, kan du delta uten å miste dagpengene dine.

Opplæringstilbudene som tilbys gjennom bransjeprogrammene er både for deg som er i jobb, permitterte og ledige i bransjene.  Det er kurs og videreutdanningsmoduler som kan tas i kombinasjon med jobb, og alt foregår digitalt.

Tilbudene er alt fra korte kurs (eks. HMS, smittevern, grunnleggende digitalkompetanse) til fagbrev og fagbrevforberedende kurs, fagskolenivå og enkeltkurs på høyskolenivå. 

Tilbudene finner du her – og de oppdateres jevnlig.

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?