Kompetansetilbud reiseliv

For mange vil det ta tid før man kan vende tilbake til full jobb i reiselivet, og reiselivet er også en bransje i endring. Ønsker du å benytte  muligheten til å bruke ledig tid til å oppdatere deg og utvikle ny kompetanse? Her er mange relevante tilbud som kan passe for deg.

Gjennom bransjeprogram kan du delta i korte kurs eller endelig starte på utdanningen du lenge har tenkt på. Og det er helt gratis. Er du er permittert, kan du delta uten å miste dagpengene dine.

Opplæringstilbudene som tilbys gjennom bransjeprogrammene er både for deg som er i jobb, permitterte og ledige i bransjene.  Det er kurs og videreutdanningsmoduler som kan tas i kombinasjon med jobb, og alt foregår digitalt.

Tilbudene er alt fra korte kurs innen digital markedsføring til fagbrev og fagbrevforberedende kurs, fagskolenivå og enkeltkurs på høyskolenivå.

Tilbudene finner du her – og de oppdateres jevnlig.

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?