Nasjonal organiseringsuke!

I uke 38 er det organiseringsuke. Det skjer litt av hvert som det er fint å få med seg. Bli med!

denne nettsiden finner du en oversikt over alle sendingene vi har gjennom uka. Vi slipper en ny sending hver dag, og du trenger ikke registrere deg eller logge inn for å se. Vi får blant annet besøk av Harald Eia, Trine Lise Sundnes og Peder Kjøs. Dette blir verdt å få med seg!

HKs Facebookside vil du også finne alle arrangementene, i tillegg til konkurranser med fine premier.

På onsdag holder HK region Midt-Norge et webinar om AFP, som er åpent for alle medlemmer. Dette webinaret krever påmelding, og du finner mer informasjon om dette her. Påmeldingsfristen er 20. september.

Nasjonal organiseringsuke er en god anledning til å snakke med kollegaer og venner om hvor viktig det er å være organisert. Sammen er vi sterkere. Medlemskapet gir deg trygghet og en rekke fordeler, både på jobb og privat.

Når du verver kollegaer, kan du også velge mellom fine vervepremier. Så det er vinn-vinn!

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?