Vervekonkurranse LO Finans HK

Verv en kollega og vinn et reisegavekort. Jo flere vi er, jo større gjennomslagskraft har vi.

LO Finans HK trenger deg og alle våre medlemmer for å få gjennomslag og sikre et godt og rettferdig arbeidsliv. Derfor kjører vi i gang en vervekonkurranse. Har du en kollega som også burde vært medlem?

Spre ordet til gode kollegaer på jobb! Vervekonkurransen er fra 1. desember til 28. februar. Vi trekker to vinnere i starten av mars, som vinner et reisegavekort til en verdi av 4 000 kroner hver! Både du og din vervede kollega er med i trekningen.

Jo flere du verver, jo flere lodd har du i trekningen.

PS! Vervekonkurransen gjelder kun medlemmer i LO Finans HK.

Les mer om LO Finans HK, medlemsfordeler og hva vi gjør på nettsiden vår.

God verving!

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?